Full potential  

3 maanden groepscoaching

Coachingstraject

in 6 stappen naar the next level voor jouw business.
meer omzet, plezier en houvast.

ik doe mee!

ik doe mee!

ik doe mee!

'door haar als coach aan mijn zijde heb ik veel meer verkocht dan ik ooit had durven dromen.' 

de afgelopen 9 maanden coachte ik oa Christine Beijnen. zij zette twee instagram cursussen op en verkocht meer dan  3000 tickets. de groei die christine mee maakte is mindblowing 

@cosmiclife.nl

"Ik heb waanzinnig veel van Marilyn geleerd! Alle ins -en outs over een mega succesvolle lancering, het authentiek verkopen via Instagram, maar ook over energie en de wet van de aantrekkingskracht. Door haar als coach aan mijn zijde heb ik veel meer verkocht dan ik ooit had durven dromen. Mijn insta game is echt naar een next level gegaan!


Full Potential,
wat kan je verwachten?

In deze video ga ik  samen met Rachel in gesprek over de Full Potential. Hoe is het ontstaan?
 Voor wie is dit programma?
Veel vragen worden in deze video beantwoord!

Picture this:

Die dromen en ambities van jou. Die ga je in een strategisch plan gieten, zodat jij exact weet welke route jouw business straks bewandelt.

Je bouwt een naam in datgeen waar jij goed in bent en waar jij van houdt en trekt daarmee de allerleukste klanten aan.

Je voelt je eindelijk de badass woman die je allang bent, omdat je die onafhankelijkheid en succes met jouw bedrijf hebt gerealiseerd.

Dagelijks mailtjes in je inbox als: “Dankjewel, dankzij jou… Jij hebt mij geleerd om… Ik ben je zo dankbaar voor…” Je weet wel, klanten waar je geen genoeg van kunt krijgen ;).

Start in september 2021. Meld je nu aan, €1111 ex BTW!

"

Had afgelopen zomer nooit verwacht dat ik dit zou durven en zo snel zou groeien

Mar nog een keer heeeeel erg bedankt!! ❤️ Zo tof om te zien wat je in drie maanden kan bereiken. Echt een fijne cursus. Juist ook omdat het op je mind focust, precies waar het om draait. Echt fijn! Had afgelopen zomer nooit verwacht dat ik dit zou durven en zo snel zou groeien! Ben zo trots op mezelf wat ik heb bereikt (of eigenlijk ga bereiken haha), na een aantal behoorlijk zware jaren. En dit is ook echt dankzij jou! 🥰

-Sophie Bell

WE GAAN JOUW FULL POTENTIAL BENUTTEN

Ik geloof dat elke vrouw de potentie heeft om haar talenten tot een geweldige business om te vormen die hen gelukkig maakt. 

Pssst, trap niet in die vervelende verhalen van je innerlijke saboteur, jij kan 100% een succesvolle en fijne business opbouwen. 
 
Met het Full Potential coachingstraject laat ik je zien hoe jij jouw business succesvol neerzet, zodat je met meer gemak geld verdient met waar JIJ goed in bent.

In 6 doelgerichte modules leer ik je:
Om een goed en to the point bedrijfsstrategie te maken die bij jou past;
Hoe je jouw marketingstrategie samen laat komen met the law of attraction, zodat je op een oprechte manier aantrekt wat bij je past;
Waar jouw blokkades zitten rondom geld en hoe je jouw money mindset verbetert;
Je doelgroep eens en voor altijd JUIST neer te zetten;
Jezelf goed te positioneren en in de markt te zetten, zodat je de allerleukste klanten aantrekt.

Jij kan veel meer en veel verder dan waar je nu bent. I know it, you know it. Je had, tot nu, alleen nog niet de juiste tools en mindset in handen.


'Wees nooit bezig om beter te zijn dan anderen, wees de beste versie van jezelf'

ik doe mee!

"

Marilyn leerde mij dat geld verdienen ook gewoon heel erg leuk kan zijn en dat ik het waard ben om mezelf serieus te nemen als professional.

Ik had mijn boek al een tijdje af maar durfde het niet uit te brengen. Vanuit mijn theaterachtergrond had ik meegekregen dat kunst en winst niet samen gingen en dit had als gevolg dat ik geen prijskaartje aan mijn werk durfde te plakken. 

Marilyn liet zij mij inzien dat ik alle recht had gewoon keihard in mezelf te geloven. Ze is een hele motiverende vrouw, heeft honderd ideeën en ziet overal kansen. Dankjewel voor dat laatste zetje wat ik nodig had om mijn boek uit te brengen, Marilyn!

- Lois Kruidenier

Dit coachingstraject is exact wat jij nodig hebt, als jij:

- Barst van de ideeën en ambities, maar niet goed weet hoe je deze aan moet pakken en de weg daar naar toe realiseert;
- Een heldere strategie mist, maar wel op jouw eigen manier wil ondernemen;
- Een onderneming hebt die volop in ontwikkeling is. Dit programma is zowel voor starters als voor ondernemers die een nog sterker fundament voor hun bestaande bedrijf willen neerzetten;
- Voelt dat de fun uit verkoop verdwijnt, of het hele idee van sales je een vervelend en opdringerig gevoel geeft. Geld is zeg maar een dingetje ;);
- Niet net komt kijken op social media, maar jouw social appearance en bereik nu echt wel in de lift mogen;
- Een visie wil creëren voor in de toekomst. Want na 3 maanden is er weer potentie voor de volgende stap en nog meer groei ;).

JOUW COACH TO BE,
MARILYN BARTMAN 

Mijn vader zei altijd: 'geld ligt op straat.' Dat heeft me gevormd, als mens en als ondernemer. Kansen liggen altijd voor het oprapen in mijn ogen, je moet alleen wel even bukken om ze op te rapen. Op mijn 21ste startte ik officieel met ondernemen. Het is mijn overtuiging en in mijn ervaring dat ondernemen leuk en speels mag zijn, zonder dat het je leven overneemt. Dat is wat ik met mijn coaching aan andere ondernemers overdraag. 

I will light your but on fire.

(Gedurende 6 maanden)
Of €1111.- eenmalig (ex. btw)

FULL POTENTIAL: HET PROGRAMMAWaarom werkt dit programma voor jou?
Het is online (heerlijk in je eigen tijd) en je krijgt het beste van beide werelden: de kracht van een community (je doet het niet alleen!) en een wekelijkse powerboost van mij.

Voor €200,- per maand 

'The full potential journey'


- 3 maanden je volste potential benutten
- 6 verschillende modules (zie deze hieronder)
- per week 4-5 opdrachten; METEEN CONCREET MAken
- ELKE WEEK EEN POWERBOOST LIve online VOOR JE BEDRIJF, WERKEN AAN JE BEDRIJF IN PLAATS VAN IN
- BESLOTEN FACEBOOKGROEP MET ANDERE AMBITIEUZE ONDERNEMERS 
- ingedeeld in kleine groep & buddy


Setting for success : writing the blueprint

Module 1

Doelen stellen. Weten waar je naartoe wilt is key voor een succesvolle onderneming. Ik zie zoveel mensen ondernemen vanuit: ik zie wel waar het schip strand... Mazzel als ik klanten heb!
Laten we een bold plan gaan maken. Waarvan je stiekem denkt, ná als dit gebeurt... dan kan ik het bijna niet geloven! 
 
Laten we samen even fantaseren over de toekomst en zo mooi en rooskleurig maken als we zelf willen. 

We laten het niet bij dromen, we gaan een realistisch plan en route schrijven, zodat je naar de werkelijkheid toewerkt!

Your only
limit is
  your mind. 
 

Professionaliseer: online aanwezigheid

Module 2

Alles staat of valt, wat mij betreft, met hoe jij je presenteert online en hoe goed je aanwezig bent online. Succes is hier inherent aan. Een goed Instagram-account is nowadays onmisbaar, zeker als creatieve ondernemer kun je daar niet van wegblijven.
 
Ik ga je tools aanreiken de gewoontes aanleren die er voor nodig zijn om online een
succesvolle appearance en community op te bouwen. Start before you are ready.

Find your perfect customer
and fall in love with her


Module 3

Super essentieel is dat je bepaald wie jouw ideale klant is voor het product dat je verkoopt. Veel ondernemers denken: dit is voor iedereen! Maar hoe maak je dit cristal clear voor jezelf? Dit gaan we heel gemakkelijk doen via mijn unieke methode. 

Als je weet tegen wie je communiceert online, dan wordt het bedenken van content makkelijker en maak je de connectie met de perfecte doelgroep.

Your higher self

Module 4

Wat mij helpt tijdens een 'spannend' business moment is mijn toekomstige zelf voor me te zien. Hoe zou zij dit doen? Hoe zou zij zich voelen? 

Want die persoon die is het al, die heeft alles al gedaan. Ook dat wat waar je voor staat, waar je op dit moment nog zo angstig voor bent. 

Wanneer je dit goed gaat toepassen ga je zo krachtig staan in je eigen bedrijf, bij elk moment. Het is zo powerfull. We gaan dit doen dmv meditaties, opdrachten. Het wordt ZO gaaf.


Old ways 
won't open 
New doors 
 

Money mindset: Hoe denk jij eigenlijk over geld verdienen? 

Module 5

Ik merk dat wij vrouwen het best wel lastig vinden om met het begrip: geld om te gaan. We willen het, maar zeggen dat we het willen, dat is niet sjiek. Toch werkten we ons suf om het te krijgen. Geld is eenzelfde topic als sex. We willen het allebei, maar ervoor uitkomen dat we het willen ho maar. 

Wist je dat jouw money mindset heel erg bepaald hoeveel je verdient? Dit kan door uitspraken in het verleden zijn aangewakkerd. 

We duiken in jouw money mindset en gaan m veranderen naar een krachtige en positieve, zodat jij open gaat staan om geld te ontvangen en naar je toe te laten stromen. Sounds good right?


Action plan

Module 6

In deze laatste module gaan we kijken naar de toekomst. Je bent nu alle modules doorgelopen en hebt alle handvaten gehad. Hoe ga je dit voor jezelf inzetten voor de komende drie maanden. Waar sta je dan? Wat zijn je doelen? Wat is je visie. In deze laatste module help ik je naar jouw volgende toekomstdromen te kijken en deze verder door te realiseren.  

Ik zei toch? Dit gaat je leven veranderen. Het houdt niet op bij 3 maanden.

Do something
your future
 self will
thank you
for. 
 

Ben je zo dankbaar!! Word er een beetje emo van hoor. Bedenk me waar ik een paar maanden geleden stond voor jouw coaching. ❤️❤️❤️


- Mink Jaeger

Lieve Mar, ik vind je een held. “You can be my wingman anytime”.
- Esther Steenvoorden

"

"

FAQ

Ik ben al een tijdje bezig, dit programma spreekt me enorm aan, is het alleen voor beginners? 
Nee natuurlijk niet! Dit is ook voor jou als je als ondernemer al wat langer meedraait, maar je een shift hebt gemaakt in aanbod en/of doelgroep, of je toe bent aan een vertaalslag naar een nog sterkere business.
Ik volg zoveel trainingen en cursussen van guru's en alle waarde inzichten en successen zit hem in hetgeen wat ik hierin leer en uitleg. Je kan jezelf niet genoeg voeden met deze materie.

Ik ben nog maar net begonnen met ondernemen, raad je aan om eerst nog te wachten?
Nee, stap juist gelijk in! Dit is je moment, je kans hier ga je DE key elementen vinden die zorgen voor een stevig fundament. START BEFORE YOU ARE READY. All you need is dit!  

Hoeveel tijd kost het programma? 
Je kunt uitgaan van een investering van minimaal 4 uur per week. Natuurlijk kun je het zelf zo gek maken als je wilt. De live sessie is 1 keer per week en je kunt alle opdrachten in je eigen tijd (dus ook in de avonduren doen) 


Hopelijk heb ik zo de vragen die je wellicht hebt beantwoord. Mocht je nog andere vragen hebben: stel ze gerust door ons een mailtje te sturen naar info@marilynbartman.com

Wat zeg je ervan?
Ga jij jouw full potential en die van je onderneming nu echt benutten? Staat er over 3 maanden een zelfverzekerde ondernemer en succesvol bedrijf?