build a brand show yourself

Scroll down

wat nou als jij.....

he ondernemer

Jouw brand kunt up-liften door meer online aanwezig te zijn.

Een uitgebreide data-base hebt aan foto's voor jouw personal branding.

Weet hoe je een goede foto maakt.

Met confidence op de foto gaat .

Weet hoe je effectiever connectie maakt met jouw publiek online

Het is zo zonde als je jezelf laat tegenhouden doordat je niet genoeg kennis hebt, die kan je hier nu krijgen.  


'put yourself into your brand'

Koop hier je kaartje!

Ontdek jij ook dat wanneer je door iemand zijn instagram foto's heen scrollt, dat de foto die je gaat bekijken er eentje is waar je iemand zijn gezicht op ziet? Juist, je wilt even weten wie de persoon is achter dit merk.

Jij weet vast ook dat het belangrijk is om meer van jezelf te laten zien online! Naja je weet het. Maar waar haal je de content vandaan? Je hebt toch helemaal geen goede foto's van jezelf? Moet je dan een fotograaf inhuren? Ja, kan. Maar guess what vriendin. Je hebt als het goed is 24/7 een telefoon bij je. En nog een nieuwtje: daar zit een camera op. Die best goed is tegenwoordig. Dus content maken is eigenlijk een eitje. Zeker als jij deze cursus hebt gevolgd.

Hierin leer je, hoe je met licht omgaat, compositie en de functies op je telefoon. Daarnaast geef ik je een training over instagram en het belang van online zichtbaarheid en hoe jij hiervan een eitje maakt. Voor de producteigenaren, zit er ook een module in hoe je kleding of andere producten het beste vastlegt. 

Bouw je content bank 


"show up, be visible
 and market your business everyday"

Start deze online course en leer
op een laagDRempelige manier  

Techniek telefoon

DAG 1

YES! Wat is het toch fijn dat je tegenwoordig met een telefoon écht mooie foto’s kan maken. Oh wat is het toch fijn, dat je met de telefoons van tegenwoordig écht mooi foto’s kan maken. Ik neem zelf geen professionele camera mee als ik op reis ga en daarom dient mijn telefoon op dat moment mijn camera. De mooiste foto's van mijn kinderen, the real moments, zijn dus gemaakt op mijn telefoon. Er zitten stiekem onwijs veel functies op een smartphone. Maar je moet natuurlijk wel weten welke functies handig zijn op welk moment. Dat ga ik je dus vertellen!

Let there be light

Dag 2

Als je beginnend ‘fotograaf’ bent, heb je waarschijnlijk nog niet door dat licht het allerbelangrijkste is! Ik zie dat op dit gebied vaak kleine foutjes gemaakt worden. Het goede nieuws? Die foutjes kun je heel makkelijk voorkomen. Fotograferen in hard licht, midden op de dag bijvoorbeeld; dat is echt een no go. Degene die op de foto gaat, gaat dan namelijk al snel knijpen met zijn of haar ogen, krijgt panda ogen (schaduw onder de ogen) of je ziet andere rare schaduwen op het gezicht verschijnen. Dat levert geen mooi plaatje op. Wat wel een mooi plaatje oplevert? Ik leg je alles hierover uit in de module ‘let there be light’. Denk aan waar en wanneer je het beste kan fotograferen en waar je bijvoorbeeld moet gaan staan ten opzichte van het licht.

Your only
limit is
  your mind. 
 

Wie maakt die foto?
And so the adventure begins

Dag 3

Je hebt dus 2 opties, of jij zelf gaat aan de haal met je camera en maakt foto’s op de selfie stand/ of je vind een vriend of vriendin waarmee je dit avontuur aangaat. Het is dan van belang dat jij alles wat je leert in deze cursus meeneemt en overbrengt op jouw buddy. Wellicht is het een idee om hem of haar ook even 1 a 2 modules mee te laten kijken. Geloof me als je deze module hebt gezien heb je gewoon zin om er samen een feestje van te maken.

En als je eenmaal in die goede stemming bent is dat stap 1 voor succes. 

Planning
A goal without a plan is just a wish


Dag 4

Als je ‘even’ een fotootje maakt, dan is de kans groot dat er niet veel soeps tussen zit. Maar als je besluit er vol voor te gaan en alles in de strijd gaat gooien om het te laten werken, wedden dat je dan blij wordt met de resultaten!
In een goede planning zit een goed resultaat. Het is dus van belang dat voordat je begint met het plannen van jouw shoot dat je gaat nadenken over het concept. Dus niet te licht over jouw shoot denken. Make it the best possible shoot ever!! YOU got this. Als je mijn stappenplan volgt, kan het niet meer mis gaan! En ohja, vind ik vet leuk, maar we gaan ook een moodboard maken. Als voorbeeld deel ik 4 moodboards met jou!

A goal 
Without 
a plan
Is just 
a wish.
 

Stralende ogen


Dag 5

Wanneer je naar een foto kijkt, kijk je altijd als eerste naar de ogen. En dan is het belangrijk dat die foto vooral laat zien wie jij bent, maar ook vooral dat je stralende ogen hebt. Kijk maar naar elke sterke profiel foto. Stralende ogen, werken om een uitnodigend voorkomen te krijgen. En dat is natuurlijk weer belangrijk wanneer je wil connecten met jouw perfecte doelgroep. 

Als fotograaf heb ik in de afgelopen 5 jaar mega veel trucs ontdekt die deze stralende ogen tevoorschijn toveren en in deze module deel ik ze met je.


Productfotografie

Bonus

Ik besef me goed dat niet iedereen een dienst levert maar ook een product. Kleding of cosmetica bijvoorbeeld. Ik deel met jou hier al mijn tips over hoe je dit goed op de foto zet. Hoe je een lijn creëert, en hoe je met simpele achtergronden toch sfeer maakt. En hier deel ik ook creatieve invullingen van hoe je hier leuke speelse content van maakt, die jij weer kunt delen op je socials. 

Do something
your future
 self will
thank you
for. 
 

Wat: Een verkorte instagram cursus voor jou als ondernemer met fotografietips

Waar: Binnen het platform van instagram

Wanneer: De cursus staat momenteel live op Instagram, je kan instromen wanneer je zelf wilt.

Waarom: Omdat jij als ondernemer online zichtbaar wilt zijn en gemakkelijker foto's wilt maken.

show yourself

Koop hier je kaartje!

Meld je hier aan!