Interessant? Scroll verder voor meer info!

The Reprogram

Van plaatjesmaker tot professioneel fotograaf...

Meld je aan!

Ga verder

waarin jij...

Stel je eens een wereld voor...

Jezelf fotograaf kunt noemen zonder blikken of blozen, en hier vol zelfvertrouwen achterstaat.

Wekelijks fotoshoots doet waar je super blij en gelukkig van wordt. 

Mensen onwijs blij en gelukkig maakt en daarnaast ook nog eens geld verdient met het uitvoeren van je passie. 

Mailtjes binnen krijgt met: "wauw, ik ben zo dankbaar dat je dit hebt vastgelegd. Hoe waardevol dat je bij ons bent geweest. Ik zit te janken van geluk..."

In de afgelopen vier a vijf jaar ben ik ook van chaotisch plaatjesmaker naar professioneel fotograaf gegroeid en heb in The (re) Program voor jou de stappen uiteen gezet die je moet bewandelen om er te komen. Denk je nu voornamelijk: "ik moet echt beter worden in het maken van foto’s?" Dan heb je zeker gelijk!

Echter een belangrijk aspect dat je vaak vergeet, is hoe kom je aan klanten? Hoe zet je jezelf neer? Hoe bouw je een portfolio op met jouw unieke stijl? Stuk voor stuk mega belangrijke dingen die jou naar het hogere plan tillen en die je binnen drie maanden kunt bereiken, ECHT.

En dat fotograferen, leer je door in actie te komen! En dat gaan we precies doen!

@biggy_tooth_photography

"Ik heb een vaste fotografie klus binnen voor 16 uur per maand!

- HElga beuving

Vergelijk jezelf niet met een andere fotograaf. Focus jezelf op het worden van de beste die jij kunt zijn

Wat gaan we doen?

Ik ga jou helpen hoe ook jij van chaotisch plaatjesmaker naar succesvol fotograaf komt. Dit wordt jouw
"(re)Program" waarin je een mega switch maakt.

Hoe?
- Een programma van 3 maanden
- 6 verschillende modules (zie deze hieronder)
- Video trainings & bijbehorende opdrachten
- 4 x live Q&A
- besloten instagramgroep
- een vaste buddy

Dit programma werkt mega goed. Waarom? Het is online (heerlijk in je eigen tijd) gecombineerd met de kracht van een groep en regelmatig een powerboost van mij.
Dit bij elkaar zijn de top-ingredienten voor deze mega waardevolle training. 

Setting for success : writing the blue print

Module 1

Wat is jouw doel als beginnend fotograaf? Hoeveel opdrachten wil je per week binnen halen? Welke opdrachten wil je allemaal doen?

Dit zijn vragen waar ik jou mee ga helpen tijdens deze module. Tijdens het live seminar pakken we samen je mindset aan. Want met een juiste mindset, met het vertrouwen in jezelf en je kunnen dan pas gaan er deuren open en kun je starten met de lol in het proces. De opdracht die ik je in deze module dan ook geef is dat je een doel voor jezelf stelt, waar sta je over 3 maanden? Waar sta je over 12 maanden? Wat heb je dan bereikt, wat is dan je dagelijkse manier van werken?

Your only
limit is
  your mind. 
 

Professionaliseer: online aanwezigheid

Module 2

Alles staat of valt, wat mij betreft, met hoe jij je presenteert online en hoe goed je aanwezig bent online. Succes is hier inherent aan. Een goed Instagram-account is nowadays onmisbaar, zeker als fotograaf kun je daar niet van wegblijven.

Ik ga je tools aanreiken en de gewoontes aanleren die er voor nodig zijn om online een
succesvolle appearance en community op te bouwen.

'Dromen over fotograaf worden? Genoeg! Zelfvertrouwen en een idee hoe die droom na te jagen? Ver te zoeken... En de fotografieskills trouwens ook... Tot ik Marilyn ontmoette en in the (Re)program dook!
Marilyns betrokken coaching en de opdrachten gaven mij het geloof en vertrouwen dat ik het kon, en lieten mij met een liefdevolle schop onder mijn kont drempels over knallen en gewoon dóen. 
Resultaat? Binnen 3 maanden noemde én voelde me ik fotograaf, er volgden betaalde opdrachten en een hele hoop energie om op eigen benen door te knallen! En in de groep met medecursisten vind ik nog altijd een bron aan kennis, sparringspartners en accountability.
Heb jij ook fotografie-kriebels en voel jij Marilyns energie? Gun dit jezelf, want je gaat het rocken!’
-
Marijke Boevé

"Binnen 3 maanden noemde én voelde me ik fotograaf"

Communicatie met de klant: Hoe blijf je zakelijk, maar nog wel jezelf?

Module 3

Een belangrijk besef wanneer je achter de camera staat is dat je voornamelijk jezelf mag zijn.
In eerste instantie neig je er namelijk naar om je heel ‘professioneel’ voor te doen, maar krijg je juist het beste beeld wanneer jij relaxed bent en wanneer je klant relaxed is. Aan de andere kant is het ook belangrijk dat je zelf je grenzen goed weet aan te geven, zodat je bijvoorbeeld niet te veel werkt voor te weinig geld. Hoe zorg je ervoor dat je relaxed met je klant kan omgaan, maar ondertussen zakelijk blijft zodat de klant ook precies weet wat ze aan je hebben? Dat is waar we in deze module mee aan de slag gaan.

Turn up the light: train je oog om het juiste licht te zien

Module 4

Fotografie is licht. Doordat je je oog gaat trainen om het juiste licht te zien, ga je betere foto’s
maken. Vaak denken mensen dat je de techniek van de camera onder de knie moet krijgen om de perfecte foto’s te maken, maar mijn advies is; train jezelf om het licht te zien. In deze module zullen we hier dan ook mee aan de slag gaan. Ik leer je kijken naar het licht op een hele nieuwe manier.


Old ways 

won't open 

New doors. 
 

Find your style and you customer

Module 5

Kopiëren kunnen we allemaal, maar wanneer je echt vanuit je eigen hart gaat fotograferen, vanuit wat jij mooi vindt en waar jij happy van wordt, dan pas gaat je eigen stijl zich ontwikkelen en
kunnen klanten zien waarvoor ze jou boeken. Hoe ontwikkel je je eigen stijl en hoe zorg je ervoor dat dit proces iets leuks is om mee aan de slag te gaan, is waar we in deze module mee gaan werken.

Daarbij gaan we ook kijken naar wie je ideale klant nou is en hoe benader je deze klant? Dit maakt het zooveel makkelijker om te communiceren en online aanwezig te zijn. 

Action plan

Module 6

In deze laatste module gaan we kijken naar de toekomst. Je bent nu alle modules doorgelopen en hebt alle handvaten gehad. Hoe ga je dit voor jezelf inzetten voor de komende drie maanden. Waar sta je dan? Wat zijn je doelen? Wat is je visie. In deze laatste module help ik je naar jouw toekomstdromen te kijken en deze realiseerbaar te maken. 

Do something
your future
 self will
thank you
for. 
 

Ik durfde nooit echt een bedrijfje voor mezelf op te zetten, en nu bestaat dat bedrijf gewoon en word ik geboekt voor shoots!
-
Amy Reijntjes


Freebies, I know you love it!

Gratis Templates en fastlane bij je aanmelding
(TWV. 418 euro) 

Fastlane: Alle mensen die zich hebben aangemeld voor The (re)program krijgen ook automatisch toegang tot het account van Click&Grow Fastlane. Binnen dit account staan workshops en tutorials waar je zelf direct mee aan de slag kan gaan. Ik noem t ook wel The netflix van the (re)Program.

Wedding PDF: Mijn template om op een heldere, overzichtelijke en informatieve manier informatie te kunnen verschaffen aan het bruidspaar. Het document wordt geleverd als indesign document waarin je je eigen foto’s en prijzen kunt zetten, en natuurlijk je tekst eigen maken. Maar de basis is er al.

Family PDF: Wat kunnen ze verwachten? Wat gaan we precies shooten? Wat moeten we aan? Wat zijn de kosten? Hoe lang duurt het? Allemaal vragen die bij een family shoot vaak voorkomen, met dit document kun je alle vragen in een keer beantwoorden. Het document wordt geleverd als indesign document waarin je je eigen foto’s en prijzen kunt zetten, en natuurlijk je tekst eigen maken.

Style guide: een document waarin je je klant kan laten weten wat ze het beste kunnen dragen tijdens een shoot. Net als bij de Wedding en Family PDF krijg je dit document als indesign waardoor je het helemaal kan aanpassen aan je eigen smaak.

FAQ

Ik ben nog niet technisch, moet ik eerst een cursus volgen? 

Nee, er zijn zoveel mensen die the (re)Program succesvol hebben gedaan en die nog nul kennis van techniek hadden. In deze link vind je een waardevolle podcast van een cursist Liselotte die alleen nog maar mama for mini deed, een camera van haar moeder leende en binnen 3 maanden ontzettend succesvol fotograaf werd. Ook kun je eventueel de cursus Level up doen, als dit je meer vertrouwen geeft. Wanneer je the (re)Program boekt, krijg je hiervoor een korting.

Ik heb nog geen professionele camera, kan ik dan meedoen? 

Je hebt een camera nodig, in het begin raad ik je altijd aan om er eentje te lenen van iemand. Als je daarna denkt, dit gaat goed, er komt geld binnen, kun je dat gaan investeren.

Hoeveel tijd kost het programma? 

Je kunt uitgaan van een investering van minimaal 4 uur per week. Natuurlijk kun je het zelf zo gek maken als je wilt. De live sessie is 1 keer in de maand en je kunt alle opdrachten in je eigen tijd (dus ook in de avonduren doen) De shoot wil je waarschijnlijk wel overdag doen.

Hopelijk heb ik zo de vragen die je wellicht hebt beantwoord. Mocht je nog andere vragen hebben: stel ze gerust door ons een mailtje te sturen naar info@marilynbartman.com

ReviewsMarijke Boeve: Klik
Liselotte van Hasselt: Klik

Beluister hier een podcast die ik met oud cursisten heb opgenomen en hoor hoe zij The (re)Program ervaren hebben!

Toen ze met de Reprogram kwam dacht ik: ‘ja, dit is precies wat ik wil.’ Het klopte precies in de timing en ik was gewoon heel erg zoekende naar iemand die me verder kon helpen. 
-
Rianne Groenhart

Reviews

Ik wilde gewoon echt heel graag iets met fotografie gaan doen en ik had gewoon dat steuntje of die trap onder m’n billen nodig ik dacht: ‘als ik dit nu niet doe dan gaat het gewoon niet gebeuren.’
-
Loreen Verhaak

Reviews

Wat mij eigenlijk over de streep trok was de vraag van Marilyn: ‘doe je ogen dicht, leg je hand op je buik en stel jezelf de vraag wil ik dit echt? Is het antwoord ja, go for it! Is het antwoord nee, ook prima’ en toen ik dat deed moest ik bijna huilen van het idee dat ik nee zou zeggen. Dus als jij twijfelt stel jezelf deze vraag, en is het antwoord ja, go for it. Gun het jezelf!
-
Marijke Boevé

Reviews

De toelichting die ze gaf op het programma, haar energie en het feit dat ze eigenlijk heel duidelijk aangaf dat het misschien juist heel erg goed bij mij kon passen en toen dacht ik bij mezelf op een gegeven moment: F*ck it! Ik schrijf me gewoon in!’ Dus ik heb me uiteindelijk 1 dag voordat de reprogram begon me aangemeld en ja eigenlijk geen 1 moment spijt van gehad!
-
Nicole van der Stouwe

Reviews