terug naar de website

One click
 wonder

Dit is de One Click Wonder preset. De naam zegt het eigenlijk al; binnen één klik heb jij jouw foto een upgrade gegeven. Deze preset werkt fantastisch op jouw indoor foto's.

Hoe installeer ik 'm?

Before 

After

KOOP Black&White
nu VOOR MAAR €27!

Warm & Dreamy

KOOP Warm & Dreamy
voor maar €27!

After

Verander je foto's in een warm geheel met deze Warm & Dreamy preset

After

Koop nu voor maar €27

Al meer dan 1500
downloads

KOop nu!

Hoe fijn als jij jouw gemaakte foto met 1 click een super upgrade geeft? En dat jouw foto in 1 keer een professionele look krijgt? In mijn 5 jaar fotografie carriere heb ik verschillende presets ontwikkeld, een filter die ik over mijn gemaakte foto heen leg. En nu heb ik deze omgebouwd voor jou naar een mobiele versie. Zodat jij met een klik een super professionele look en feel creëert. 

FAQ

Hoe installeer ik de preset?
Als je de preset koopt, krijg je daarbij een mail met een link naar de site waarop we precies uitleggen hoe je de preset kunt installeren.
Naast dat de uitleg uitgeschreven staat, zit er ook een video tutorial bij. 

Kan ik het ook?
Yes uiteraard, de grootste a-technische mensen hebben de preset gedownload en in gebruik. Ik loods je, als je het voor het eerst wil installeren, door een stappenplan heen en geef je nog wat extra bewerkingstips in een video, zodat jij jezelf nog meer pro kunt noemen. Let op het is zo leuk, weet zeker dat je straks niet meer kunt stoppen! Easy peasy lemon squeezy. 

Ik krijg de preset als afbeelding, klopt dit?
Dit lijkt inderdaad zo, maar het officieel een DNG bestand. Als je de preset opslaat lijkt het alsof het een afbeelding is.

Heb jij de andere presets al geprobeerd? 
Bekijk ze hieronder!