Mijn unieke methode hoe jij in 5 stappen de omzetladder omhoog klimt.

 Scroll verder voor meer info!

meer omzet als fotograaf 

In 2019 verdiende ik 120.000 euro alleen met fotografie. Interessant?

Meld je aan!

Ga verder

jij...

Hoe geweldig zou het zijn als...

een mega vertrouwen hebt in jouw nieuwe jaar en met een solide plan gaat werken zodat je meer geld gaat omzetten?

je omzet verdubbeld ten opzicht van vorig jaar?

ervoor kan zorgen dat je dagelijks mailtjes in je inbox krijgt met mooie reviews van klanten: "Oh my goodness, ik zit te janken bij de foto's... Dit is zooo ongelooflijk waardevol... Ik ben sprakeloos, we hebben echt helemaal onze dag herbeleefd..."

alleen nog maar de mensen fotografeert die echt bij je passen?

Herken jij jezelf in dit verhaal?
 

 Meld je nu aan!

"Ik fotografeer nu al een tijd en ik vind het heel leuk. Ik kom er alleen achter dat het eigenlijk niet genoeg is om 20.000 euro per jaar om te zetten. Ik wil echt omhoog gaan in mijn omzet, maar ik weet echt niet, hoe ik dit doe. Ik krijg gewoonweg niet de juiste klanten."

Gedachten als: "Ik werk super hard maar verdien nog niet genoeg" "Klanten kunnen mij niet vinden." "Ik durf niet met mijn prijs omhoog." OF "Ik heb moeite met online zichtbaarheid"  

Ik ben hier om je te vertellen dat jij dit ook kan doen, opschalen in dat wat je omzet per jaar. 

Om je te helpen meer geld te verdienen met je fotografiebedrijf heb ik een online workshop gecreëerd. In deze workshop ga ik jou alles leren over hoe ik in een korte tijd veel ben opgeschaald en met enkel fotograferen een omzet draaide van 120.000 euro per jaar. Het kan echt, goed geld verdienen, met dat wat je super leuk vindt!

In 5 doelgerichte modules leer ik je onder andere om een sterk doelen plan te schrijven, je prijzen anders te gaan inzetten, je ideale doelgroep te bepalen en jezelf goed (online) op de markt te zetten om zo (betere) klanten te kunnen werven. 

Want lieve schat, laten we eerlijk zijn, jij weet net als ik dat het anders kan, dat je niet zo kan doorgaan. Ik vind dat zonde. Door de tools aan te reiken die je nodig hebt voor een succesvolle business, help ik jou.

Na dit programma heb jij voldoende tools, om zo stap voor stap te zorgen voor een beter inkomen. En hoe heerlijk is het om vanuit die positie een succesvol bedrijf te leiden en je zo ongelooflijk trots te voelen omdat je EN heel veel mensen gelukkig hebt gemaakt met jouw dienst en je hier goed geld mee verdient. WIN WIN.

 @biggy_tooth_photography

Wees nooit bezig om beter te zijn dan anderen, wees de beste versie van jezelf.

Ik deed de afgelopen 5 jaar onwijs veel internationale en nationale high-end bruiloften. Werkte voor grote merken zoals Koeka, Rene Lezard, het boek 'Mom you've got this' van Rachel (de Huismuts), Moonbeam, Wild at Heart Bridal, Tango, Roze avenue, the Lane en nog veel meer te gekke merken. 

Daarnaast ben ik het afgelopen jaar veel succesvolle cursussen gaan ontwikkelen, zoals onder andere 'Mama for mini', 'the (re)Program' en 'Level up'.

Het was echt een geweldige ervaring en ik heb ontzettend veel geleerd van jou en ik ben super blij dat ik daar in heb geïnvesteerd
-
Christine Beijnen Cosmic life

Wat gaan we doen?
Ik ga jou helpen om stap voor stap jouw omzet omhoog te krijgen. Vertrouwen in jezelf, concrete handvaten en overgaan tot actie. 

Hoe?
- Een programma in de vorm van een workshop
- 6 verschillende modules 
- Video trainings & bijbehorende opdrachten
- 1 x online(groeps)live bij de afsluiting

Waarom werkt dit programma voor jou?
Het is online  (heerlijk in je eigen tijd) met opdrachten die je gelijk tot actie laten over gaan. Daarbij een live Q&A waarin je al je vragen kwijt kunt. Deze wordt opgenomen.
Dit bij elkaar zijn de top ingrediënten voor deze mega waardevolle workshop. 

'Je omzet verdubbelen met fotografie'

Setting for success : writing the blueprint

Module 1

Doelen stellen. Weten waar je naartoe wilt is key voor een succesvolle onderneming. Ik zie zoveel mensen ondernemen vanuit: ik zie wel waar het schip strand... Mazzel als ik klanten heb!
Maar laten we een plan gaan maken. Waarvan je stiekem denkt, ná als dit gebeurt... dan kan ik het bijna niet geloven! 

Laten we samen fantaseren over de toekomst en zo mooi en rooskleurig maken als we zelf willen. 

Vervolgens gaan we een plan schrijven. Hoe gaan we het aanpakken?

Your only
limit is
  your mind. 
 

Prijzen 

Module 2

Een tijd lang werkte ik 'uurtje factuurtje'. Totdat ik leerde dat ik met pakketten moest gaan werken, iets wat me eerst tegenstond. 

Mooie pakketten maken, extra service bieden. Wat is hetgeen wat jou bijzonder maakt en wat jij extra biedt ten opzichte van je concurrent? Datgeen waardoor een klant zich echt geholpen voelt, ontzorgd. Hoe kan je datgeen wat je aanbiedt, zo ombuigen dat je je klant een extra dementie geeft, het wordt een experience als ze bij jou boeken. 

Als ik vroeg aan mensen 'waarom heb je dit pakket geboekt?' Was het antwoord: "dat zag er volledig uit'.

"... zo super veel geleerd! Zo veel uit mijn comfort zone! Zo dankbaar!" 

-
Lisanne


Find your perfect customer

Module 3

Super essentieel is dat je bepaald wie jouw ideale klant is zodat jij de allermooiste foto's kunt maken. Veel fotografen denken: ik ben er voor iedereen! En help dan loop ik mensen mis!

Het tegenovergestelde is waar. Ben je er voor iedereen? Dan ben je er voor niemand. 

Maar hoe maak je dit crystal clear voor jezelf en voor je klant? Dit gaan we heel gemakkelijk doen via mijn unieke methode. 

Als je weet tegen wie je communiceert online, dan wordt het 1 veel makkelijker voor jezelf, je weet namelijk wat je moet zeggen, 2 jouw perfecte klant voelt zich super aangesproken en gehoord. Hierdoor is jouw klant bereid een hogere prijs te betalen.

Jezelf profileren

Module 4

Ik bleef altijd vrij werk doen. Werk dat ervoor zorgde dat ik met de mooiste foto's thuis kwam. Dat mijn werk werd gezien door de blogs en werd gedeeld. Het prachtige werk waardoor ik mezelf goed profileerde.

Met de mooiste vendors samen werken en connecten. Een netwerk opbouwen in de branche. Waardoor je weer vaker in de kijkers wordt gespeeld.
Old ways 

won't open 

New doors. 
 

Time is precious

Module 5

Hoe ga je om met je tijd? Heb je nooit genoeg? Ik besefte me al heel vroeg dat ik veel moest uitbesteden. De meeste edits van de bruiloften liet ik over aan een geweldige andere fotografe. Zodat ik mijn tijd kon besteden aan marketing. Of mooie vrij werk projecten, waar ik mega veel plezier in had.

Zorg ervoor dat je tijd heen gaat naar daar waar het weer oplevert en zorgt voor een betere en zekerdere toekomst. 

Doe je 30 bruiloften voor 1000 euro of liever 15 voor 2000 euro? Ik snap dat je nu denkt: maar dat bedrag durf ik nog helemaal niet te vragen. Daar gaan we dus aan werken!Q&A & social

live Q&A

In deze laatste sessie samen ga ik kort nog in op online aanwezigheid en hoe je hierdoor je kans op boekingen kunt vergroten. Ook is er ruimte om al jullie vragen beantwoorden.

Waar loop je tegenaan? Kan ik met je mee denken?

Ik geef je een dikke vette push om de verandering te gaan doorvoeren. Op naar een geweldig topjaar!

Do something
your future
 self will
thank you
for. 
 

"..Marilyn geef je net dat juiste zetje op het juiste moment. Door haar mindset over te brengen, durf ik echt de juiste stappen te zetten. Geen seconde spijt gehad."
-
Charissa


Freebies, I know you love them!

Gratis producten ter waarde van €171 euro

dit PDF is erop gebouwd zodat je toekomstige perfecte klant direct JA zegt. Het zit super fijn in elkaar. Met een duidelijke prijsoverzicht, welke jij 1 op 1 kan overnemen. Ok je moet wel even de foto's en het logo veranderen ;). ter waarde van 37 euro


dit PDF is bedoeld om per mail op te sturen wanneer een klant een aanvraag bij je doet. Na het lezen en zien van deze kan je klant bijna geen nee meer zeggen. ter waarde van 37 euro

Als je de cursus aanschaft, dan krijg je de masterclass 'Authentiek verkopen via Instagram' met miniworkshop hierbij cadeau. Deze krijg je gelijk wanneer je hem aanschaft, je hoeft niet te wachten tot de start van de cursus, ter waarde van 97 euro

Template wedding PDF:

Template family PDF:

Masterclass:

FAQ

Ik doe voornamelijk bruiloften, is dit voor mij?

Yes!! Bij uitstek. Je bent mijn ideale klant. :-)

Ik ben nog maar net begonnen met fotograferen, raad je me aan te wachten?


Ja, eerlijk gezegd wel. Dit programma richt zich op fotografen die al wel klanten hebben en al geld ermee verdienen, maar willen opschalen. 

Hoeveel tijd kost het programma? 

De video-modules en live bij elkaar kosten waarschijnlijk 4 uurtjes kijken. Het uitvoeren van de opdrachten kost waarschijnlijk langer en is ook een proces, waarbij je telkens zult gaan tweaken.

Welke dagen moet ik vrij houden?

De workshop start 18 januari. Om 10 uur ga ik live. Elke dag die week komt er een nieuwe module vrij met opdrachten die je liefst dezelfde dag, maar anders in je eigen tijd, uitvoert. 

My story

Mijn naam is Marilyn Bartman, ben nu 5 jaar 'officieel' fotograaf en heb ontzettend veel liefde voor het vak. Daarnaast ben ik ook echt een ondernemer. 

Ik zie dit niet als een 'uit de hand gelopen hobby' maar als bedrijf en in een bedrijf verdien je geld. (punt)
Het is aan jou (en je ondernemerskwaliteiten) hoeveel geld je verdient binnen je bedrijf en dat heeft wat mij betreft minder te maken met hoe goed je bent. 
Ik ken namelijk onwijs veel succesvolle fotografen die (wat mij betreft) niet zo goed zijn in hun vak. Maar ken ook weer heel veel knetter goede fotografen die er geen florerende business van kunnen maken. 
Dat vind ik zonde. Dat gaat me oprecht aan het hart. 

Als je denkt: nu is het klaar, ik wil omhoog, ik verdien meer, dan help ik je ontzettend graag bij de realisatie hiervan. 

Ik stond zelf met mijn fotografie op verschillende blogs: the Lane, 100layers weddingcake, The perfect wedding etc.

Daarnaast werk ik veel samen met top weddingplanners als House of Luce, Withlotte en Myrthe regelt het. 

@bymirtephotography

"Droom zonder grenzen en gebruik je gevoel als compas. Wanneer je keuzes maakt vanuit je 'gut feeling' zoals mijn coach Marilyn altijd zo mooi zegt, dan kun je geen foute keuzes maken
-
Darcey Supelli

Reviews

Ik wilde gewoon echt heel graag iets met fotografie gaan doen en ik had gewoon dat steuntje of die trap onder m’n billen nodig ik dacht: ‘als ik dit nu niet doe dan gaat het gewoon niet gebeuren.’
-
Loreen Verhaak

Reviews

Wat mij eigenlijk over de streep trok was de vraag van Marilyn: ‘doe je ogen dicht, leg je hand op je buik en stel jezelf de vraag wil ik dit echt? Is het antwoord ja, go for it! Is het antwoord nee, ook prima’ en toen ik dat deed moest ik bijna huilen van het idee dat ik nee zou zeggen. Dus als jij twijfelt stel jezelf deze vraag, en is het antwoord ja, go for it. Gun het jezelf!
-
Marijke Boevé

Reviews