<

Interessant? Kijk verder voor meer info!

Mama for mini

Dé cursus die jou leert je kindjes te fotograferen

Meld je aan!

Ga verder

eens voor....

Stel je 

Dat de foto's die je vanaf nu maakt een hogere kwaliteit krijgen.

Dat je dit leert door een korte, simpele cursus zelfs al ben je a-technisch.

Dat je dit alles kunt uitvoeren met het apparaat dat je dagelijks in je handen hebt, namelijk je telefoon.

Dat je vanaf nu terug kijkt naar je foto's en je een trots gevoel overhoudt.

Dat je kindjes over een aantal jaar heel erg blij zijn met het eeuwig prachtige cadeau, mooie foto's van hun jeugd.

Het zou toch zonde zijn als je doorgaat op deze manier van fotograferen, terwijl je op zo'n toegankelijke manier je eigen gemaakte foto's naar een hoger niveau kan tillen?

"met een aantal praktische tips van Marilyn, ben ik de foto's gaan maken die ik altijd al wilde maken" 

Before

After

Deelnemer Isabelle Francis, van de Mama for Mini cursus, deelt hier haar ervaringen!

Mijn naam is Marilyn net als jij mama en sinds vijf jaar ben ik fotograaf. Ik fotografeer voornamelijk families, Rachel (de huismuts), Sanny (zoekt geluk), Kelly Weekers, Kae Sutherland, Ellen Hoog heb ik voor mijn lens gehad en nog zoveel meer geweldige mensen en gezinnen. Zo dankbaar dat dit mijn werk is; het leukste beroep van de wereld. De waarde van mooie foto’s is zo enorm groot. Onbetaalbaar als je het mij vraagt. Helaas kan ik niet bij iedereen op de stoep verschijnen voor het vastleggen van momenten die je voor altijd wilt koesteren.

Maar door deze cursus, mama for mini, kan ik jou wel onwijs helpen. YASS. Door jou al mijn kennis en trucs door te geven kan je een DIY at home fotograaf worden. Want, je hebt vast een smartphone. En die camera maakt me toch een partijtje goede foto’s! Wow. En jij hebt die telefoon 24/7 bij je. En je kinderen ook! Nou ja misschien iets minder, maar wel vaak. Zo zo zonde als je dan niet die paar skills beheert die ik graag met je deel! Door een paar simpele weetjes zoals hoe ga je om met het licht? Hoe wordt je foto zo scherp mogelijk? En wat doe je met je compositie? Hoe krijg je het meest gedaan van je kinderen? 
 
Mama voor mini – Een online fotografiecursus voor mama’s zoals jij.
 
Wat je kan verwachten? Een simpele en overzichtelijke cursus via het platform Instagram. De enige tool die je nodig hebt? Je telefoon. Ik zorg voor rake tips, een andere blik en fijne slimmigheidjes, zodat jij na afloop van deze cursus verrassend mooi beeld van je kids kunt schieten!

Nóg meer uit je foto's halen?

Meld je nu aan voor maar €67!

De behoefte om betere foto's te maken heeft iedereen.mobile preset + lightroom uitleg

Meer info

FAQ'S

Hoeveel kost de cursus?
De cursus is €67 inc BTW. 

Ik heb al een workshop fotografie gevolgd.
Er zijn in de vorige editie vele fotografen (die ik al heel goed vond) ingestapt en die vonden de informatie nuttig en bruikbaar en een toevoeging. Ik zou hem zelf ook nog heel interessant vinden en de cursus zeker doen. Het is belangrijk met welke mindset je de cursus instapt. Als je weet dat je al veel weet, dan moet je minder extra tips verwachten. Het is een laagdrempelige cursus, gericht op moeders, gericht op fotografie met een telefoon. Ik vertel ook heel veel over hoe ik de dingen zie en neem je in de bonus mee naar 3 shoots.

Ik heb geen tijd, kan ik t later terug kijken?
Zeker! De content blijft minimaal een half jaar zichtbaar, waardoor je het in je eigen tempo kan bekijken

Leer je ook over editing?
Nee, in deze cursus gaat het vooral over hoe je de foto maakt. Maar wanneer je 1 van mijn presets koopt, leg ik je goed uit hoe je deze gebruikt en krijg je een uitleg van alle functies van Lightroom mobile. 

Ik heb geen iPhone.
De uitleg is voor alle modules universeel. Voor de module techniek gaan we in op de iPhone. Ik heb een aparte IGTV gemaakt over SAMSUNG en er zit een pdf in over HUAWEI.
€67
incl.
BTW

Reviews

Florrie
"Heel blij mee!! Heb nog nooit zoveel complimenten gekregen op een foto die ik maakte als op degene die ik maakte met jouw tips!"

Anne
"Ik ben zó enthousiast over de mama for mini cursus! Zo veel van geleerd! Heel erg bedankt voor alle leuke en leerzame tips!!"

Nienke
"Super leuke cursus!! Super veel & leuke tips!! Nu al dingen voorbij zien komen waarvan ik niet eens wist dat mijn telefoon dat kon!!"

More happy people

Fabienne
Lieve Marilyn, jouw cursus heeft me al zo veel waardevolle beelden opgeleverd! Juist in deze periode kwam ik zo dichterbij de echte, pure momentjes. 

Els
"Zoveel aan gehad! En ik weet zeker dat ik nu een mooi foto album ga hebben van haar eerste jaar! Echt een topcursus, mega bedankt!

Nelleke
"In februari deze cursus gevolgd en wat heb ik er al veel plezier van gehad! Zoveel handige tips en gewoon voor je telefoon. Geen seconde spijt!

Techniek Telefoon

DAG 1

Oh wat is het toch fijn, dat je met de telefoons van tegenwoordig écht mooi foto’s kan maken. Ik neem zelf geen professionele camera mee als ik op reis ga en dus is mijn telefoon op dat moment mijn camera. De mooiste foto's van mijn kinderen, the real moments, zijn gemaakt op mijn telefoon. Er zitten onwijs veel functies op de smartphone. Maar waar begin je? En hoe gebruik je het allemaal? De meeste mama's lopen er compleet op vast in plaats van dat ze er toffe dingen mee kunnen doen. Help ik je mee uit de brand

Let
there
be light!
 

Licht

dag 2

Als je beginnend ‘fotograaf’ bent, heb je waarschijnlijk nog niet door dat licht, het allerbelangrijkste is! Ik zie dat op dit gebied vaak kleine foutjes gemaakt worden. Het goede nieuws? Die foutjes kun je heel makkelijk voorkomen. Fotograferen in hard licht, midden op de dag bijvoorbeeld; dat is echt een no go. Degene die op de foto gaat, gaat dan namelijk al snel knijpen met zijn of haar ogen, krijgt panda ogen (schaduw onder de ogen) of je ziet andere rare schaduwen op het gezicht verschijnen. Dat levert geen mooi plaatje op. Wat wel een mooi plaatje oplevert? Ik leg je in de module ‘let there be light’ alles uit over waar en wanneer je het beste kan fotograferen en waar je – voor het beste resultaat - bijvoorbeeld moet gaan staan ten opzichte van het licht.

Compositie

dag 3

Hoe de foto zich verhoudt, de compositie dus, bepaalt voor een groot deel of dat het een fijn beeld is om naar te kijken; of een foto wel of niet aanspreekt. Ik zie vaak foto’s waarbij de Eiffeltoren uit iemands hoofd lijkt te groeien of een onderkin zichtbaar is die in werkelijkheid alleen met heel veel moeite te bespeuren is. Daarnaast hebben sommige mensen de neiging om veel grond of juist lucht te fotograferen, waardoor een foto vaak wat rommelig oogt en niet focust op dat wat je nou eigenlijk met de foto wilde laten zien. Weet waar je je camera – of iPhone in dit geval – op richt, hoe de elementen in beeld zich tot elkaar verhouden en jouw foto’s worden gegarandeerd sterker! 

Gun jouw kinderen de mooiste beelden van zichzelf. 
 

Voor maar
€67

Communicatie

dag 4

‘Ga even daar staan en lach eens’. Doen jouw kinderen dat? Die van mij niet. De moeilijkste opgave is, als je het mij vraagt, dan ook om je eigen kind op de foto te zetten. Natuurlijk werkt elk kind anders en kun je er niet een soort van basisrecept voor uitschrijven. Maar gelukkig fotografeer ik wekelijks heel veel kinderen en heb ik dus inmiddels heel veel tips en trucs up my sleave. Deze tips en trucs maken het fotograferen van je kids iets makkelijker en zorgen ervoor dat ze de volgende keer wel meewerken! Handig toch? 

WAT? Een verkorte cursus voor jou als mama met fotografietips.

WAAR? Binnen het platform van instagram. Een instagram cursus.

WANNEER? Stroom nu in! De inhoud is sowieso een half jaar beschikbaar (start september 2020)

WAAROM? Omdat jij als mama graag betere foto's van je kinderen maakt.

MAMA For mini

Meld je aan! Start NU

Time Flies

Kijk jij ook naar de foto's van andere mama's op Instagram met de gedachte: ik zou willen dat ik zulke plaatjes van mijn eigen kinderen kon schieten?

Ben jij je (net als ik) super bewust van de tijd die zo ontzettend hard gaat? Hoe hard groeien die kindjes? Zou jij het ook heerlijk vinden als je jouw kinderen de allermooiste beelden van zichzelf kunt teruggeven, wanneer ze later groot zijn? Gun jouw kinderen de mooiste beelden van zichzelf!

Maar ik snap heel goed dat er ook ontzettend veel momenten zijn waar ik niet bij kan zijn. Verjaardagen, rennend naar de zee, de eerste keer fietsen, kusjes met papa en een snoet vol met wortelpuree.

Ik ben dan niet in de buurt. Jij wel! En hoe mooi zou het zijn als je al deze warme, grappige, ontroerende momenten zelf op een knappe manier vast kon leggen?
Deze Insta-cursus zorgt voor nog mooiere foto’s van al die onbetaalbare momenten en dus voor een upgrade van je fotoboeken…

Of deze cursus betekent dat je mij niet meer nodig hebt? Zeker niet! Ik ben er nog steeds van overtuigd dat het ongelooflijk waardevol is om eens per jaar een fotograaf in te huren om die bijzondere chemie tussen jou en je kindjes vast te leggen. 

Meld je aan!
Voor maar 67 euro