Stel je eens voor...

he jij!

Dat je de dure camera die je in de kast hebt liggen nu ook écht leert te gebruiken.

Dat je van de automatische stand af kunt en je foto’s naar een nog hoger level kunt tillen door zelf manueel te gaan fotograferen.

Dat je je interesse voor fotografie kunt ontwikkelen en misschien zelfs wel professionaliseren.

Dat je met trots naar je foto’s kunt kijken met het gevoel dat jíj dit hebt gemaakt.

Want het zou toch super zonde zijn als je een goede camera hebt en deze niet optimaal leert te gebruiken?

Dat je de mooie momenten die zo snel voorbijgaan beter kunt vastleggen dan ooit.

'Get ready to level up'


koop hier je kaartje voor maar €97

heb jij ook steeds meer interesse in het maken van echt mooie foto’s, maar pak je voornamelijk je mobiel? Je meer professionele DSLR camera (of systeemcamera) ligt al eeuwen achter in die kast stof te vangen. Maar stiekem was hij best prijzig. Eeuwig zonde dus dat je m niet tot zijn full potential gebruikt. Want ja, ook jij kan mooiere foto's maken en zelf handmatig je instellingen doen. Ik weet dat het heel ingewikkeld lijkt, maar trust me zo bizar ingewikkeld is een camera niet. Ik ben zelf ook niet zo technisch en had t allemaal vrij snel door. Daar ga ik jou in deze cursus ook bij helpen. Binnen 5 dagen, ben jij van de automatische stand fotograferen af & kan je manueel gaan schieten. En nog belangrijker je snapt wat je doet!! Een heerlijk vooruitzicht toch? En niet alleen het voordeel dat je die camera eindelijk eens gaat gebruiken, maar men o men, je zou je werk straks ook super goed aan je muur kunnen hangen. Want eerlijk is eerlijk: een foto gemaakt met een goede professionele camera geeft nu eenmaal de mooiste print.

Level up 

Openingsparty

DAG 1

Dit is de openingsparty. Op deze dag gaan we kennismaken met de camera en het programma Level-Up. Ik loop je door alles heen wat we gaan behandelen en waar je alles kunt vinden. Ik snap dat je als een kleine puppy staat te springen om alle informatie tot je te nemen, want nu eindelijk is het moment daar; jij gaat die verstofte veel te dure camera van zolder halen, om nu eindelijk naar zijn waarde te gaan gebruiken. Toch is deze dag onmisbaar om jou klaar te zetten voor succes. En en en, we hebben elke dag een foto-opdracht dus vandaag ook!

Diafragma

Dag 2

Yesss. Ken je die prachtige foto’s waarbij je op de voorgrond een mega scherp punt hebt en in de achtergrond een prachtige blur? Vandaag leer je inside out wat een diafragma nou eigenlijk betekent, wat dit doet en hoe jij ervoor zorgt dat je deze geweldige feature van jouw camera gaat inzetten in jouw voordeel. Je gaat leren hoe je hiermee de scherpte en diepte krijgt die je mooi vindt. Want als je nou echt die camera hebt liggen, wordt het echt tijd om deze functie op je duimpje te leren kennen.

Your only
limit is
  your mind. 
 

Sluitertijd

Dag 3

En ho ho als je denkt dat je er nu al bent, think again. Op dag drie leer je wat nou eigenlijk je sluitertijd doet en hoe je deze functie ook kunt inzetten voor een effect in je foto (kun je hele toffe dingen mee doen namelijk). En ook leer ik je wat de iso waarde inhoudt. Daarnaast geef ik je uiteraard mijn adviezen over mijn favoriete instellingen en wat je absoluut niet en absoluut wel moet doen. Zodat het easy peasy toepassen wordt. Kind kan de was doen.


Clusterdag


Dag 4

Deze dag is een clusterdag van allerlei punten die belangrijk zijn om te weten. We gaan het vandaag hebben over de manieren van scherpstellen, je scherpstelpunten en hoe stel je die in. Of je continius fotografeerd of single shot, whaa dit klinkt ingewikkeld. Is het niet meer als ik het je even uitgelegd heb, pinky promise. We gaan het hebben over Witbalans. En de verschillende soorten lenzen en wat deze doen. Alle onderdelen die nog handig zijn naast de belichtingsinstellingen komen vandaag aan bod. 

A goal 
Without 
a plan
Is just 
a wish.
 

Licht en Compositie

Dag 5

Dit is een module die nog ingaat op LICHT en COMPOSITIE. Waarschijnlijk heb je mama for mini al gevolgd en weet je er al het een en ander van, maar toch kan je hier niet genoeg over leren en herhalen. De truc zit m zoals eerder gezegd vooral in het doen, dus we eindigen met een te toffe grotere opdracht, zodat je eindigt met een cadeau voor jezelf, een foto die misschien wel groot aan de muur komt? Who knows?

Do something
your future
 self will
thank you
for. 
 

Wat: Een cursus die jou binnen no time op de manuele stand leert fotograferen. 

Waar: In onze online leeromgeving Teachable 

Wanneer: Instappen is mogelijk wanneer je zelf wilt, de informatie blijft een jaar lang zichtbaar

Waarom: Omdat jij je laagdrempelig wilt ontwikkelen op het gebied van fotografie en het meeste uit je camera wilt halen.

Level 
up

Koop hier je kaartje voor maar €97!

Meld je hier aan!