COACHINGTRAJECT

HIGHER ENERGY, BIGGER MINDSET, STRONGER STRATEGY

COUNT ME IN!

"ik heb waanzinnig veel van marilyn geleerd! alle ins -en outs over een mega succesvolle lancering, het authentiek verkopen via instagram, maar ook over energie en de wet van de aantrekkingskracht. door haar als coach aan mijn zijde heb ik veel meer verkocht dan ik ooit had durven dromen. mijn insta game is echt naar een next level gegaan!"


Christine Beijnen
@COSMICLIFE.NL

"door haar als coach aan mijn zijde heb ik veel meer verkocht dan ik ooit had durven dromen."

de afgelopen 12 maanden coachte ik oa Christine Beijnen. zij zette twee instagram cursussen op en verkocht meer dan 3500 tickets. de businessgroei & persoonlijke groei die christine mee maakte is mindblowing 

Full Potential

introducing...

Ik geloof dat elke vrouw de potentie heeft om haar talenten tot een geweldige business om te vormen die hen gelukkig maakt.  Pssst, trap niet in die vervelende verhalen van je innerlijke saboteur, jij kan 100% een succesvolle en fijne business opbouwen. Met het Full Potential coachingstraject laat ik je zien hoe jij jouw business succesvol neerzet, zodat je met meer gemak geld verdient met waar JIJ goed in bent.

Ik heb, net als jij, niet gewacht op het juiste moment. Succes is achievable wanneer je met een krachtige mindset en drive onderneemt, verantwoordelijkheid draagt voor je keuzes en hoe je met deze verantwoordelijkheid omgaat.

Jouw onderneming is, sorry, cliché, jouw kindje. Maar, ook een middel om te bereiken waar jij voor leeft: financieel vrij zijn, een mooie leefomgeving.

Start before you're ready!

Ready for your life to change?

Om een goede en to-the-point bedrijfsstrategie te maken die bij jou past;

In 6 doelgerichte modules leer ik je:

Hoe je jouw marketingstrategie samen laat komen met the law of attraction, zodat je op een oprechte manier aantrekt wat bij je past;

01

02

Waar jouw blokkades zitten rondom geld en hoe je jouw money mindset verbetert;

03

Je doelgroep eens en voor altijd JUIST neer te zetten;

04

Jezelf goed te positioneren en in de markt te zetten, zodat je de allerleukste klanten aantrekt.

05

➝ 3 maanden je volste potential benutten
➝ 6 verschillende modules (bekijk hier)
➝ per week 4-5 opdrachten; meteen concreet maken
➝ 1 keer in de maand een mastermind
➝ 1 keer in de maand een interview met een gastspreker
➝ besloten facebookgroep met andere ambitieuze ondernemers 
➝ elke start van de week een moment met Nikki

het programma

Full Potential journey

Module 1

Yesss let’s start! Het is zaak dat je in beweging gaat komen. We gaan bekijken hoe je jouw dromen om kunt zetten tot een plan en dit plan tot actie! Een goed begin is het halve werk, dus we gaan meteen lekker van start met 5 overzichtelijke stappen!

Module 2

Tijdens deze module gaan we jouw online aanwezigheid onder handen nemen. Hoe ziet jouw Instagrampagina er op dit moment uit? En waar kijkt jouw ideale klant naar als ze op jouw pagina komt? Jouw pagina moet duidelijk, overzichtelijk en persoonlijk zijn. Ik leer je in deze module hoe je dat het beste kunt aanpakken!

Module 3

Het creëren van jouw ideale klant verbetert de communicatie met je specifieke doelgroep. We gaan daarom jouw ideale klant volledig binnenstebuiten keren. We willen alles van haar weten en ze krijgt zelfs een NAAM! Alles om jouw ideale klant tot leven te roepen.

Module 4

“Do something today your future self will thank you for”. Deze module starten we met een quantum leap, een shift die je onderneming voor altijd zal veranderen! In deze module wil ik focussen op jouw future self, je higher self. Hoe zit een dag van de toekomstige jij eruit? Wat draag je? Hoe voel je je? En hoe staat je business ervoor?

Module 5

Misschien niet 1 van je lievelings onderwerpen om over te praten, maar mega belangrijk als het aankomt op ondernemen: de financiën. Want hoe je denkt over geld is hoe je het aantrekt! In deze module duiken we in de magische wereld van geld en gaan jouw energetisch plafond doorbreken!

Module 6

Nu we alle modules gehad hebben, is het tijd om te bekijken waar je nu staat. In deze laatste module gaan we kijken wat je al bereikt hebt en waar je nog naar toe wilt. Het is een mooi moment voor reflectie. Om verder te kunnen is het namelijk ontzettend belangrijk om even stil te staan bij wat we allemaal al bereikt hebben!  

Gedurende drie maanden gaan we iedere twee weken verschillende modules behandelen. Deze heb ik zo opgesteld om jouw doel te bereiken. Aan iedere module hangen opdrachten vast die je moet uitvoeren om verder te gaan in het programma. FULL POTENTIAL is ervoor bedoeld om jouw volle potentieel naar boven te halen. Om te ontdekken waar jouw key turners liggen. Je te stretchen, out of je comfort zone te gaan. Ervoor te gaan. Door te zetten. Alle handvaten aangereikt krijgen om mega groots te gaan denken en te doen. Belangrijk is wel, dat je je beseft, dat JIJ het moet doen. Jij moet aan de slag. Jij moet in actie.

De inhoud

"OLD WAYS
WON'T OPEN
NEW DOORS"

— Marilyn

Prijsopties

6 termijnen, exclusief btw

€300,- p/m

01
02

eenmalig, exclusief btw

€1555,-

Dit coachingstraject is exact wat jij nodig hebt, als jij:

Barst van de ideeën en ambities, maar niet goed weet hoe je deze aan moet pakken en de weg daar naar toe realiseert;

Een heldere strategie mist, maar wel op jouw eigen manier wil ondernemen;

Een onderneming hebt die volop in ontwikkeling is. Dit programma is zowel voor starters als voor ondernemers die een nog sterker fundament voor hun bestaande bedrijf willen neerzetten;

Voelt dat de fun uit verkoop verdwijnt, of het hele idee van sales je een vervelend en opdringerig gevoel geeft. Geld is zeg maar een dingetje ;);

01

02

03

04

Niet net komt kijken op social media, maar jouw social appearance en bereik nu echt wel in de lift mogen;

05

Een visie wil creëren voor in de toekomst. Want na 3 maanden is er weer potentie voor de volgende stap en nog meer groei ;).

06

Mijn vader zei altijd: 'geld ligt op straat.' Dat heeft me gevormd, als mens en als ondernemer. Kansen liggen altijd voor het oprapen in mijn ogen, je moet alleen wel even bukken om ze op te rapen. Op mijn 21ste startte ik officieel met ondernemen. Het is mijn overtuiging en in mijn ervaring dat ondernemen leuk en speels mag zijn, zonder dat het je leven overneemt. Dat is wat ik met mijn coaching aan andere ondernemers overdraag. 

Jouw coach to be,
Marilyn Bartman

I will light your but on fire.

'Wees nooit bezig om beter te zijn dan anderen, wees de beste versie van jezelf'

— Marilyn

Nee natuurlijk niet! Dit is ook voor jou als je als ondernemer al wat langer meedraait, maar je een shift hebt gemaakt in aanbod en/of doelgroep, of je toe bent aan een vertaalslag naar een nog sterkere business.
Ik volg zoveel trainingen en cursussen van guru's en alle waarde inzichten en successen zit hem in hetgeen wat ik hierin leer en uitleg. Je kan jezelf niet genoeg voeden met deze materie.

Nee, stap juist gelijk in! Dit is je moment, je kans hier ga je DE key elementen vinden die zorgen voor een stevig fundament. START BEFORE YOU ARE READY. All you need is dit!  

Je kunt uitgaan van een investering van minimaal 4 uur per week. Natuurlijk kun je het zelf zo gek maken als je wilt. De live sessie is 2 keer per maand (en iedere week een paar minuten live in de Facebook groep) en je kunt alle opdrachten in je eigen tijd (dus ook in de avonduren doen) 

Hoeveel tijd kost het programma? 

Ik ben nog maar net begonnen met ondernemen, raad je aan om eerst nog te wachten?

Ik ben al een tijdje bezig, dit programma spreekt me enorm aan, is het alleen voor beginners? 

Veel gestelde vragen

Antwoord

Hopelijk heb ik zo de vragen die je wellicht hebt beantwoord. Mocht je nog andere vragen hebben: stel ze gerust door ons een mailtje te sturen naar info@marilynbartman.com

Veel gestelde vragen

i'm ready for this?

Ben jij die vrouw die zegt:

Waar wacht je dan nog op?